Brotherhood of the Rose (1988)

Alternatieve Titel: A Irmandade Da Rosa
Regie: Marvin J. Chomsky
Herkomst: Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten van Amerika
Genre Mini-serie/Thriller/Spionage
Speelduur: 240 minuten
Met: Peter Strauss, Robert Mitchum, David Morse
"Romulus" en "Remus" worden op 8-jarige leeftijd door een CIA-agent uit een weeshuis gehaald en door hem door de jaren heen als een speciaal CIA-agentenkoppel getraind. Als ze als volwassen koppel een aantal missies hebben uitgevoerd komen ze er langzaam achter dat ze niet het enige koppel zijn en dat de CIA-agent er een eigen, schimmige agenda op na houdt en deel uitmaakt van een schimmige schaduworganisatie, die zich binnen verschillende regeringen genesteld heeft en zo een "leger" achter de hand heeft om voor eigen doeleinden in te kunnen zetten.

Miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van David Morrell


Reacties


18-6-2011 22:36 door: sindala Persoonlijk bericht
@Tony Clifton: bij deze zojuist door jou toegevoegde film had je op de plaats van de regisseur de acteurs ingevuld, en omgekeerd. Omdat in de database de titel en regisseur gekoppeld zijn kon ik dat alleen veranderen door de film opnieuw toe te voegen, daarom staat hij nu op mijn naam. Als je je eigen naam er weer onder wilt hebben staan moet je rechtsonder op "corrigeer film" drukken en dan bij de bewerkingspagina op "versturen", dan komt de film straks weer op jouw naam te staan.

Groeten,
sindala

18-6-2011 23:23 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Thanks jong, ik moet er nog effe aan wennen en ben ook niet de jongste meer he ik zal erop letten want er komen vast nog meer toevoegingen, ben namelijk pas net klaar met de "F". Dus die ene film die niet op mijn (en de jouwe zo te zien haha) naam staat zal de statistieken niet echt scheef trekken

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine