Hop (2011)

Regie: Tim Hill
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy/Animatie
Speelduur: 95 minuten
Met: James Marsden, Kaley Cuoco, Russell Brand
meer acteurs
7,1
In Hop gaat de paashaas met pensioen. Zijn 17-jarige zoon E.B. (de afkorting van Easter Bunny) krijgt de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Omdat E.B. liever een rockster wil worden, vlucht hij naar de mensenwereld. Hij komt terecht in Hollywood waar hij vriendschap sluit met de 20-jarige Fred en wonderlijke avonturen beleeft. Intussen ontstaat er op Paaseiland een strijd om de macht tussen de kuikens en de konijnenhulpjes van de Paashaas.


Reacties


17-8-2011 20:30 door: Powerbuzzer Persoonlijk bericht
Mooie film over het een standaard probleem : kind wil niet worden wat de ouders in gedachte hadden. Verder alles wat in een groot bedrijf aan de orde komt: machtspelletjes, muiterij, opstand enz. Alles in een bunny-jasje gestoken.

14-11-2011 01:43 door: sindala Persoonlijk bericht
Nogal simplistisch verhaaltje, maar mooi gemaakt en vooral heel erg grappig. Ik heb sinds The Hangover niet meer zo vaak en zo hard gelachen.

15-11-2011 12:13 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Helaas vond ik The Hangover ook al niet zo leuk... Het is zeker geen slechte film, en wat ik wel goed vond (zeker na het debacle met de Smurven) is de interactie tussen de echte wereld en de cgi wereld.

Aardig, maar zeker niet meer dan dat

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine