The Amazing Spider-Man (2012)

Alternatieve Titel: Spider-Man 4
Regie: Marc Webb
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie
Speelduur: 136 minuten
Met: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
meer acteurs
7,0
Peter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student die heel tevreden bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. De tiener worstelt zowel met zijn hedendaagse menselijke problemen als met zijn geweldige bovenmenselijke krachten. Wanneer hij te maken krijgt met twee van zijn grootste aartsvijanden, 'The Lizard' (Rhys Ifans) en 'Proto-Goblin' (Irrfan Khan), zal hij al zijn krachten moeten aanroepen om het kwaad te bestrijden.


Reacties


5-7-2012 10:59 door: havocnl Persoonlijk bericht
Beste spiderman film tot nu toe! Trouwer aan de stripboeken ook dan de 3 voorgaande films. Leuke refferenties naar de strips en series bij dr Conners in lizard vorm met zijn labjas steeds aan in het begin.

21-10-2012 15:24 door: wilco Persoonlijk bericht
Ik vond deze ook beter dan de voorgaande serie. Alhoewel het een hele vroege reboot is, vind ik het wel een geslaagde reboot.5-12-2015 18:14 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Interessante reboot, waar sommige karakterschetsen erg goed uitkomen en sommige verhaallijnen jammer genoeg erg clashen. Wel een erg goeie poging om een paar pogingen die aangestipt worden uit te werken, die me benieuwd maken naar het vervolg.

16-7-2017 06:43 door: sindala Persoonlijk bericht
De tekenfilmserie van Spider-Man vond ik vroeger altijd geweldig, maar de live-actionfilms van de laatste jaren vind ik maar matig. Andrew Garfield was ook niet erg overtuigend als de titelheld.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine