Battle: Los Angeles (2011)

Alternatieve Titel: World Invasion: Battle: Los Angeles, World Invasion: Battle For Los Angeles
Regie: Jonathan Liebesman
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Oorlog/SF
Speelduur: 116 minuten
Met: Michelle Rodriguez, Joey King, Bridget Moynahan
meer acteurs
5,8
De wereld wordt aangevallen door een buitenaardse macht. Stad na stad valt. Het Amerikaanse leger probeert in Los Angeles stand te houden.


Reacties


25-4-2011 21:10 door: Frankk Persoonlijk bericht
Voor een type sf-film die het juist moet hebben van (goede) special effects, zit er bijzonder weinig van in (laag budget?). De lat voor goede CGI ligt tegenwoordig erg hoog, maar deze film blijft er ver beneden. En inhoudelijk is het niet meer dan een propaganda-film voor de US Army.

27-5-2011 22:36 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik vond de effecten prima in orde. Het grote pluspunt van de film vond ik dat alles in proportie bleef. Roland Emmerich had hier vast weer een 2012-achtig spektakel van gemaakt, maar hier blijft men zich op de groep soldaten concentreren. Helaas zijn er ook minpunten: het verhaal is voorspelbaar en helaas weer erg nationalistisch.

Overigens kan het geen propagandafilm voor de US Army zijn, want het waren mariniers.

6-6-2011 20:29 door: Frankk Persoonlijk bericht
Haha, okay.
Wel in orde, maar niet spectaculair. Ik had het gevoel dat complexe effecten met opzet werden omzeild, omdat het budget dat wellicht niet toe zou laten. Dat je daardoor wat mystiek creƫert, prima, maar juist het verhaal liet m.i. te wensen over.

17-6-2011 22:38 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Het wordt gebracht als een oorlogsfilm met mariniers, met aliens als tegenstander. Ik heb me wel vermaakt, bijna 2 uur actie.

16-8-2014 02:52 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Lol Frankk "het verhaal liet te wensen over"... het script is als volgt: "them doggone no good human killing resources snatching sorry excuses for aliens need to get their asses kicked" en dat is precies wat je ziet.... op een vermakelijke en bij vlagen zelfs sympathieke manier, dus niks mis mee maar meer ook niet

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine