De Smurfen (2011)

Alternatieve Titel: The Smurfs. The Smurfs 3D.
Regie: Raja Gosnell
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, België
Genre Familie/Animatie
Speelduur: 86 minuten
Met: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Jayma Mays
meer acteurs
6,8
Live-actionfilm over de avonturen van het mythische ras van kleine blauwe wezentjes, de smurfen.

Wanneer de kwaadaardige tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische doorgang, die “eens per blauwe maan” geopend is. Ze komen terecht in een vreemde, nieuwe wereld, die in niets lijkt op wat ze ooit hebben gezien: New York. Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te “smurfen” - voordat Gargamel ze vindt.


Reacties


17-10-2011 22:18 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Wat een verschrikkelijke smurf film.

18-10-2011 18:41 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Tja mijn 6 is ook eerder een 6-...

19-10-2011 10:05 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Het zal best aardig zijn voor kinderen (en ook ik had misschien beter de nederlands gesproken versie moeten kijken), maar voor volwassenen is het een erg slappe film. Ik had misschien 2-3 gniffel momentjes maar daar hield het ook mee op.

Wat me ook tegenviel was de interactie tussen de cgi smurven en de 'echte' acteurs. Ik ben wel verwend met betere oplossingen. Nu zag je ook echt dat er iemand zat die in de lucht bewegingen maakte waarin later de smurven werden toegevoegd.

29-9-2012 20:26 door: nijntje Persoonlijk bericht
Dankzij Gargamel krijgt deze film van mij toch nog een zes. Hank Azaria was geweldig, maar van een film uit 2011 verwacht ik toch betere beelden. De kinderen vonden hem wel erg leuk en dat is ook de doelgroep denk ik.


RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine