The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

Regie: Bill Condon
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Fantasy/Romantiek/Thriller
Speelduur: 117 minuten
Met: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
meer acteurs
6,9
Bella en vampier Edward gaan trouwen. Ze krijgen een dochter, Renesmee. De Volturi-vampieren willen het kind doden omdat ze het als een bedreiging zien voor het geheim van de vampieren.

Gebaseerd op het vierde en laatste boek van de Twilight-reeks van Stephenie Meyer. Deze laatste Twilight-film werd in twee delen uitgebracht: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) en The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012).


Reacties


18-7-2015 02:29 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Oh My God!!!

Ik snap het, ik mag niks zeggen, dit is een chick flick, maarre meiden.... "seriously???" Mooie trouwscene hoor en ik snap dat jullie wegzwijmelen bij die mooie jongens die hun beste smachtende blikken opzetten en hun leven voor jullie geven, prins op het witte paard die zonder blikken of blozen ALLES maar dan ook ALLES voor jullie opzij zetten. en jullie je identificeren met een Bella die (pardon my french) hen daarvoor bedankt door zich als een egoistische bitch te gedragen en automatisch gelijk heeft zonder maar 1 seconde aan anderen te denken..... Ik heb het al in een eerdere "twilight" review gezegd maar ik doe er nog een schep bovenop: als je dit in de bioscoop gezien hebt met je vriendje dan doe alles wat je kan om hem je vriendje te houden! Hij moet wel heel erg veel van je houden als hij dit voor je wil doorstaan! Ik weet dat jongens en meisjes van verschillende planeten komen en elkaar zelden echt begrijpen, maar als een jongen dit voor je overheeft dan moet je wel echt heel speciaal voor hem zijn.

Ik heb de film nog een 4 gegeven omdat het cinematografisch in orde was en omdat Billy Burke (papa van egoistische bitch) de enige was die geloofwaardig overkwam en daardoor mijn eeuwige respect verdient. Maar het is wel een 4 met heel veel moeite.

En dan moet ik "Breaking Dawn - Part 2" nog zien.... God help me!

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine