The Ring (2002)

Regie: Gore Verbinski
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Japan
Genre Thriller/Horror/Drama
Speelduur: 120 minuten
Met: Brian Cox, Martin Henderson, Naomi Watts
meer acteurs
7,2
De jonge journaliste Rachel Keller onderzoekt het verhaal over een mysterieuze videoband. Iedereen die de band heeft gezien, is binnen een week dood.... Als Rachel de band zelf bekijkt, begint een race tegen de klok : binnen zeven dagen moet ze het mysterie van de videoband oplossen.


Reacties


24-1-2005 14:36 door: Bregje Persoonlijk bericht
Ik heb 'm in huis, maar durf niet te kijken... wordt vervolgd, want ik ga het natuurlijk toch doen.

31-1-2005 14:43 door: Bregje Persoonlijk bericht
Ik zit nu in de tweede dag na het kijken van deze film... Het lukt dit soort films altijd wel om een wat lugubere sfeer achter te laten in mijn huiskamer, maar wat is daar nu helemaal voor nodig? Een rotbeeld, een geestverschijning, wat schrikmomenten, dood, verderf, etc. Hoewel ik ook na deze film weer even extra op mijn hoede ben (voeten niet te lang over de rand van het bed laten bungelen want je voelt dat iets je gaat grijpen enzo), is het kritisch beschouwd toch geen goede film in zijn soort. Niet stylish genoeg ofzo. Beetje amateuristisch kwam ie over. Ja ja, net een videofilm gemaakt door een amateur...

22-8-2014 17:27 door: laurel Persoonlijk bericht
TOPFILM. Alle scenes die Bregje beschrijft kloppen en hebben mij kippenvel bezorgd. Heerlijk. Vooral omdat de film nog een tijdje in je hoofd (mijn hoofd althans) blijft hangen.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine