The Burrowers (2008)

Regie: J.T. Petty
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Western/Horror
Speelduur: 96 minuten
Met: Clancy Brown, William Mapother, Karl Geary
meer acteurs
6,0
Een reddingsteam gaat op pad om een familie te zoeken die onder vreemde omstandigheden is verdwenen. Ze vermoeden dat de indianen het gezin heeft ontvoerd, maar onderweg ontdekken ze dat het gevaar van een hele andere kant komt.


Reacties


21-3-2010 11:00 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Aardige film, die doordat hij nogal traag blijft een eigen sfeertje heeft die je of goed vind of slecht. Het verhaal kabbelt voort terwijl 's nachts de monsters nogal creepy zijn, maar tijdens het einde valt dat nogal tegen.

22-3-2021 18:52 door: sindala Persoonlijk bericht
Inderdaad een aardige film, deze ongewone combinatie van western en griezelfilm. Uit mijn hoofd kon ik in dit subgenre alleen Near Dark, Vampires en Bloodrayne II opnoemen. Op internet worden verder nog genoemd: House II, Sundown, Tremors, Westworld, A Girl Walks Home Alone at Night, Ravenous en Bone Tomahawk. A Girl Walks Home Alone at Night heb ik niet gezien, Sundown en Tremors vind ik niet echt westerns en Westworld al helemaal niet, dat is pure sciencefiction. Ravenous en Bone Tomahawk zijn inderdaad wel Horror-Westerns, en behoorlijk goede ook.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine