Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

Regie: P.J. Pesce
Herkomst: Canada, Verenigde Staten van Amerika
Genre Misdaad/Actie/Comedy
Speelduur: 88 minuten
Met: Vinnie Jones, Tommy Flanagan, Tom Berenger
meer acteurs
6,1
Walter Weed heeft een eenvoudig bureaubaantje bij de FBI. Het bureau ontdekt echter dat een mysterieuze crimineel die luistert naar de naam Hal Leuco een gigantische premie op Walters hoofd heeft gezet. De meest beruchte en bizarre huurmoordenaars proberen daarop om Weed te vermoorden.

Prequel van Smokin' Aces uit 2006.


Reacties


2-2-2010 00:01 door: sindala Persoonlijk bericht
Hoewel dit vervolg minder was dan het origineel geef ik 'm toch een zeventje. Het verhaal is niet altijd even logisch, laat staan realistisch, maar er zitten wel veel kleurrijke personages, stoere wapens en een mooie shoot-out in. Deel 1 was me een dikke 7+ waard en dit tweede deel heb ik een 7- gegeven, omdat ik het toch net iets meer dan een standaardfilm, waarvoor ik normaal een 6 geef, vond.

11-2-2010 15:32 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Ik had al wat moeite met het eerste deel (want vervolg is nogal hooggegrepen, "Smokin' Aces 2" heeft eigenlijk niets te maken met "Smokin' Aces", buiten het concept).

Hoewel het 2de deel wat logischer in elkaar zit, mist het ook veel van de over-the-top humor die in het eerste deel zat.

14-6-2012 18:24 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Dit is een losstaande "prequel" op deel 1 met een paar raakvlakken naar het origineel erin (personages en een paar verwijzingen).

En ja ook ik zat al klaar om deze al af te kraken maar moet bekennen dat ik me stiekem best vermaakt heb. Ook gewoon erg prettig in beeld gebracht, niks mis mee.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine