Triangle (2009)

Regie: Christopher Smith
Herkomst: Australiƫ, Verenigd Koninkrijk
Genre Thriller/Horror
Speelduur: 99 minuten
Met: Liam Hemsworth, Melissa George, Rachael Carpani
meer acteurs
6,3
Als Jess gaat zeilen met een groep vrienden heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt. Haar wantrouwen wordt realiteit wanneer het jacht in een storm terecht komt en iedereen over moet stappen op een passerend cruiseschip en Jess het gevoel heeft dat ze hier al eerder is geweest. Het schip blijkt verlaten, maar ze zijn niet alleen... Iemand heeft als doel op het stel te jagen en Jess heeft onbewust de sleutel om een einde te maken aan deze terreur.


Reacties


28-12-2009 12:54 door: mrdaan Persoonlijk bericht
De film voelt een beetje als een slechte B film. Maar is daarentegen wel behoorlijk spannend. Te spannend naar mijn smaak (maar ik houd dan ook niet zo van horror). En valt daardoor een beetje in de categeorie Jeepers Creepers / Cabin Fever / joyride etc.
Het plot is best aardig en maakte dat ik de film uiteindelijk met een voldoende beoordeel.



5-8-2018 16:18 door: sindala Persoonlijk bericht
De schipbreukscene was geweldig gefilmd, maar daarna begint het echte verhaal pas. De locatie, een verlaten cruiseschip, was geweldige voor dit type film. Het verhaalverloop is nogal bizar (ik denk niet dat dat echt mogelijk is, zelfs met alternatieve werkelijkheden ofzo), maar ik vond het een behoorlijk originele film met geweldige special effects.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine