The Green Hornet (2011)

Regie: Michel Gondry
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Misdaad/Actie
Speelduur: 119 minuten

Acteurs:
5,4
De misdadiger Chudnofsky wil alle bendes in Los Angeles verenigen om de stad te beheersen. The Green Hornet en zijn helper Kato proberen dat te voorkomen.

Gebaseerd op het gelijknamige hoorspel uit de jaren dertig, de filmserials uit de jaren veertig en de televisieserie uit de jaren zestig met Van Williams en Bruce Lee.


Reacties


31-1-2011 20:29 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik heb vroeger de serie gezien en was derhalve erg benieuwd naar de film. De vormgeving was wel okee, maar de rest was het helaas allemaal nét niet. Van regisseur Michel Gondry verwachtte ik toch iets speciaals, maar dat viel dus tegen.

24-6-2011 17:11 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Weet je nog toen je als tien-jarige een spannende actiefilm zag, en je toen zat te denken... Als ik zo'n film zou maken, dan liet ik raketten uit de auto schieten, hoe cool het wel zou zijn om te vechten met 10 slechterikken tegenlijk... Etc...

Nou, nu weet ik hoe deze film eruit zou zien. Seth Rogen produceerde deze film, was verantwoordelijk voor het script en was lange tijd ook als regisseur verbonden aan deze film. Met voldoende miljoenen heeft hij zijn kinderdroom verfilmt.

De film zelf, qua actie zit het eigenlijk wel goed, maar de film valt plat op zijn bek op het moment dat er gesproken word.

24-7-2011 18:26 door: Fred Persoonlijk bericht
Ik erger me aan Seth Rogen. Ik vind hem niet grappig en acteren kan hij ook niet. Voor een luchtige actiefilm met een grappige insteek duurt de film te lang.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine