It's All About Love (2003)

Regie: Thomas Vinterberg
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk, Denemarken
Genre Drama/Thriller/Romantiek
Speelduur: 104 minuten
Met: Sean Penn, Claire Danes, Joaquin Phoenix
meer acteurs
7,0
Na het enorme succes van Festen gooide Vinterberg de Dogma-regels overboord en maakte deze klassiek gedraaide film in Cinemascope. It's All About Love is een kitscherig en pretentieus, maar tegelijkertijd aangrijpend en hartverscheurend sprookje.

Elena (Claire Danes) een Poolse kunstschaatster is de ster van een constant uitverkochte ijsshow. Ze krijgt heimwee naar haar oude leven maar mag van haar superieuren niet meer weg. Zelfs niet als blijkt dat zij inmiddels is gekloond en de show ook zonder haar kan doorgaan.


Reacties


23-11-2004 13:38 door: E V Persoonlijk bericht
Hele vreemde, fascinerende film. Het lijkt alsof het veel dubbele bodems en symbolische betekenissen heeft. Een romantische sci-fi of een thrillerig drama in de toekomst. De film speelt zich af in 2021 en er gebeuren rare dingen in de wereld. De beroemde kunstschaatster Elena en haar man John, die op scheiden staan, komen erachter dat hun liefde het vechten waard is. Met Joaquin Phoenix, Claire Danes en een heeel klein rolletje van Sean Penn. Regie van Festen regissuer Thomas Vinterberg

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine