Unthinkable (2010)

Regie: Gregor Jordan
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/Drama
Speelduur: 97 minuten
Met: Michael Sheen, Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss
meer acteurs
6,6
Een terroristische aanslag met 3 nucleaire bommen moet worden voorkomen. Het enige wat een complete ramp kan voorkomen is een gevangen genomen terrorist. Een FBI agent en een collega proberen de locaties van de bommen uit hem te krijgen.


Reacties


20-8-2010 17:48 door: sindala Persoonlijk bericht
De film gaat eigenlijk nergens over en lijkt alleen maar gemaakt te zijn om te laten zien dat martelen best mag als de belangen maar groot genoeg zijn. Het verhaal was walgelijk (en zeer ongeloofwaardig) en de personages waren allemaal onmenselijk. De sterke weerzin die de film in me opwekte is de enige reden dat ik geen 1 geef, want als een film op een of andere manier emoties losmaakt moet dat toch ook wat waard zijn. Een 2 dus.

12-7-2011 23:37 door: Mebert Persoonlijk bericht
Oneens Sindala. Dit geeft aan waartoe de mens in staat is. Kun je de film Das Experiment nog herinneren? Gruweldaden en onmenselijkheid zit helaas bij een deel van de mensheid ingebakken.

13-7-2011 09:13 door: sindala Persoonlijk bericht
Bij Das Experiment werd het martelen niet vergoeilijkt, maar in deze film wel. De boodschap dat martelen en moord door de overheid in sommige gevallen noodzakelijk is gaat er bij mij niet in. De film kwam bij mij dan ook over als een zeer bedenkelijke Amerikaanse propagandafilm.

29-11-2011 23:08 door: Mebert Persoonlijk bericht
Spannend was het wel. Hoe ver gaat de martelaar, waar is hij toe in staat. Ik volg je in 99% van de keren, maar het is een film. Cash rules.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine