The Cell 2 (2009)

Regie: Tim Iacofano
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre SF/Thriller
Speelduur: 94 minuten
Met: Tessie Santiago, Chris Bruno, Frank Whaley
2,0
The Cusp is een seriemoordenaar die zijn slachtoffers keer op keer reanimeert en opnieuw doodt totdat ze hem smeken hen voorgoed te doden. Onderzoekster Maya Casteneda is aan hem ontsnapt en is gebrand op wraak.


Reacties


7-5-2009 10:32 door: mrdaan Persoonlijk bericht
De film lijkt alle ingrediënten in zich te hebben om te mislukken... Een uitbuiting van een succesformule van een vermakelijke, maar niet buitengewoon bijzondere film door een regisseur en acteurs die onervaren zijn in de wereld van films. Het origineel verraste door een schitterend decor en een mooie sfeer. Iets wat in een vervolg vaak té goedkoop of té over de top wordt nagedaan. Ik ben benieuwd...

6-1-2012 21:00 door: sindala Persoonlijk bericht
Een misbaksel... Het verhaal was nog warriger dan in het origineel en verder is gewoon alles veel minder. De prachtige kostuums van Oscarwinnares Eiko Ishioka en de mooie make-up van tweevoudig Oscarwinnares Michèle Burke werden node gemist, en dat de bijna goddelijk mooie visuele verbeeldingskracht van Tarsem Singh door de makers van dit tweede deel nog niet eens kon worden benaderd had ik eigenlijk wel verwacht. Helaas was de film ook in alle andere opzichten veel minder. Mindere acteurs, minder spanning, minder actie, minder "gore" en minder sexy actrices. Een klein pluspuntje: The Cell 2 was ook minder lang dan deel één.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine