The Fourth Kind (2009)

Alternatieve Titel: The 4th Kind
Regie: Olatunde Osunsanmi
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller
Speelduur: 98 minuten
Met: Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton
7,0
In 1972 werd een maatstaf voor buitenaardse ontmoetingen vastgesteld. Wanneer een UFO is waargenomen, wordt het genoemd een ontmoeting van de eerste soort. (encounter of the first kind). Wanneer het bewijs is verzameld, is het bekend als een ontmoeting van de tweede soort. Wanneer contact wordt gemaakt met buitenaardse wezens, het is de derde soort. Het volgende niveau, ontvoering, is de vierde soort. In het heden, in Alaska, wordt onder mysterieuze omstandigheden een onevenredig groot aantal mensen vermist per jaar. Ondanks meerdere FBI onderzoeken in de regio, is de waarheid nooit ontdekt. Hier in dit afgelegen gebied, maakt psycholoog Dr Abigail Tyler sessies van video-opnamen met getraumatiseerde patiƫnten en in het onderbewustzijn ontdekte zij het meest verontrustende bewijs van ontvoering door buitenaardse wezens ooit gedocumenteerd. The Fourth Kind onthult de doodsbange openbaringen van meerdere getuigen. Hun beweringen te worden bezocht door buitenaardse figuren zijn allemaal verontrustend identiek en er zijn details, waarvan de geldigheid is onderzocht.


Reacties


20-6-2011 21:49 door: Mebert Persoonlijk bericht
En wanneer je de film gezin hebt ben je gefascineerd door Abigail Tyler en wil je haar vragen of het echt zo geweest is.

21-3-2014 10:20 door: sindala Persoonlijk bericht
De wisseling tussen gewone scenes en zogenaamde archiefbeelden vond ik erg irritant. Milla Jovovich speelde sterk in een voor haar ongewone rol, maar al met al vond ik 'm amper een voldoende waard.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine