Bitch Slap (2009)

Regie: Rick Jacobson
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Misdaad
Speelduur: 101 minuten
Met: Julia Voth, Erin Cummings, America Olivo
meer acteurs
4,8
Drie jonge vrouwen zitten achter een zakje kostbare diamanten aan, maar komen hierbij in conflict met een niets ontziende gangsterbaas.Reacties


9-4-2009 17:43 door: sindala Persoonlijk bericht
In eerste instantie viel de opvallende titel me op, maar nu ik de officiële site en trailer heb gezien ga ik 'm meteen op m'n 2C-lijst zetten!

19-12-2009 00:06 door: sindala Persoonlijk bericht
De film pretendeert niet meer te zijn dan dat ie is: een doelbewust gemaakte 70-er jaren-achtige B-film/exploitationfilm, in de trant van Planet Terror. Wat betreft vormgeving, actie en soundtrack is de film zeer geslaagd, maar jammer genoeg zijn de drie hoofdrolspeelsters zeer matige actrices. De amusante bijrolspelers Michael Hurst (Gage) en vooral Minae Noji (Kinki) maakten nog een beetje goed. Zesje.

10-6-2011 21:04 door: Mebert Persoonlijk bericht
Ik kan er niet meer van maken......een 4

4-5-2012 00:14 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Het is inderdaad een BBF, een Bewuste B-Film, die echt alleen maar door mannen bedacht en gemaakt kan zijn.

Busty Babes, rokjes, hakjes en panties (en dat is natuurlijk volkomen logisch in de woestijn!) zwoele blikken, flink wat sexy poses in slow-motion ingezoomd richting cleavage, de dames kunnen vloeken en ketteren als bootwerkers, semi lesbo-erotiek zoals mannen die graag zien met een pilsje in de hand. Er word flink gevochten dus moeten er rokjes worden ingescheurd, "oh hij bloedt, waarmee kan ik dat deppen..." dus weer een stukje van een al kort rokje afgescheurd... Ik kan zo nog wel even doorgaan maar you catch my drift jongens!

Sindala heeft absoluut gelijk in zijn commentaar maar deze film gaat wat mij betreft ook niet om oscarwaardig acteren. Je kunt gewoon het plezier dat iedereen in het maken van deze film gehad heeft van het scherm zien druipen. Het feit dat zowat de volledige cast van "Xena Warrior Princess" (o.a. Lucy Lawless, Kevin Sorbo en Renée O'Connor) rollen hebben deed mij ook glimlachen. Een flashbackstructuurtje die links en rechts nog wat verduidelijkt was ook aardig gedaan.

De enige helaas erg grote irritatie vond ik dat het daarmee ophoudt. Bij de 4e knokpartij of "inzoomen op de pluspunten van de dames" had ik het wel gezien en bleek dat dit zowat alles was wat de film te bieden had en het script er alleen maar was om maar zoveel mogelijk van dit soort scenes mogelijk te maken.

En dat is jammer want met een beetje meer nadenken en creatieve slimmigheid had deze film kunnen uitgroeien tot een redelijk cult-icoon want dat zat er wel in. Nu blijft het bij "leuk om eens in de 5 jaar te bekijken als ik op dat moment niks beters te doen heb".

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine