Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)

Alternatieve Titel: The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
Regie: Werner Herzog
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Drama/Misdaad
Speelduur: 122 minuten
Met: Nicolas Cage, Val Kilmer, Eva Mendes
meer acteurs
6,0
Een voormalige corrupte agent uit New York heeft zijn leven compleet verbeterd. Hij krijgt de zaak toegewezen van een verkrachting van een non. Tevens moet hij de moorden op vijf illegalen oplossen.


Reacties


9-3-2010 14:35 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Ik zit weer aardig aan mijn Nicolas Cage-tax. Wat een vervelende acteur is dat toch!! Na vijf minuten ergerde ik me al groen en geel aan de beste man.

De film is onsamenhangend, warrig en ongeloofwaardig. Er zijn veel scenes waarvan het erg twijfelachtig is wat de bijdrage aan de film is. Bijvoorbeeld het camera-standpunt vanuit de reptielen. Personages die komen en gaan...

Nicalas Cage als drugsgebruiker komt niet echt over, Nicalas Cage als (slechte)politieagent komt niet over en Eva Mendes is veel te mooi voor haar rol als zijn vriendin.

25-7-2010 11:54 door: Grecco Persoonlijk bericht
De nadruk wordt wel erg neergezet op 1 punt. Zonde want deze film had zoveel kunnen worden. Van veel zaken snap ik net als mrmodaan niet wat de toegevoegde waarde is.
Slechte film naar mijn idee.

6-2-2011 01:50 door: iamsander Persoonlijk bericht
Vind het 1 van de beste Nicolas Cage films. Geweldige rol zet hij neer.

22-6-2011 00:11 door: Mebert Persoonlijk bericht
Verdeeldheid alom.... Nicalas Cage doet het best goed in deze film. De rolpersoon die hij neerzet is goed en overtuigend.

Vervolgens is de film traag en vervelend. De opbouw is voorspellend en weinig boeiend.

En pfffffff.......een happy end.

15-5-2012 23:47 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Heel erg aardige film als je weet hoe je ernaar moet kijken. Dus niet als een actiefilm of een thriller maar meer als een sfeertekening van iemand die steeds verder wegzakt in zijn door zichzelf veroorzaakte ellende. En zelfs een "wow.." voor Jennifer Coolidge die laat zien dat ze ook echt nog wel een andere rol kan spelen buiten Stiflers Mom!

Alleen erg jammer van het laatste kwartier waarin het 1 en ander wel erg snel afgeraffeld wordt. Daarom blijft deze prent erg aardig ipv erg goed wat hij had kunnen zijn.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine