Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Alternatieve Titel: Ice Age 3
Regie: Carlos Saldanha
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Comedy/Animatie
Speelduur: 94 minuten
Met: Seann William Scott, John Leguizamo, Queen Latifah
meer acteurs
7,0
Na het smelten van het ijs begint het leven van Manny, Sid, Diego en hun vrienden te veranderen. Manny en Ellie verwachten een baby, waardoor Sid ook een gezinnetje wil hebben en een paar dinosauruseieren steelt. Diego worstelt met een identiteitscrisis en Scrat zit nog steeds achter het hem steeds ontglippende eikeltje aan, waarbij hij het vrouwtjeseekhoorntje Scratte ontmoet.


Reacties


7-7-2009 22:36 door: hugobraun Persoonlijk bericht
niet bijzonder hilarisch, wel erg mooi gemaakt. De verhaallijn van Scrat is inmiddels wel een keer opgedroogd, maar gelukkig is er weer een nieuw hilarisch typetje uit de hoge hoed getoverd...

19-7-2009 23:32 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Naar mijn idee is de formule van het concept en ook Scrat nog niet helemaal opgedroogd. De film verrast uiteraard minder dan deel 1, maar ik heb weer erg hard moeten lachen! De karakters zijn weer erg mooi uitgewerkt en ook de beelden zien er prachtig uit!

2-5-2010 18:45 door: sindala Persoonlijk bericht
Bij de Ice Age-films zijn het toch vooral de hilarische bijfiguren die de show stelen. Naast de immer fantastische Scrat (en Scratte) vond ik vooral Buck (Simon Pegg), Crash & Eddie (Seann William Scott & Josh Peck) geweldig!

24-10-2020 11:02 door: Gethard Persoonlijk bericht
leuke film ik was onder de indruk van de bewegingen van Buck

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine