Suske en Wiske – De Texas Rakkers (2009)

Regie: Wim Bien, Mark Mertens
Herkomst: België, Nederland
Genre Animatie
Speelduur: 85 minuten
Met: Marijn Klaver, Nanette Drazic, Frank Lammers
meer acteurs
6,0
Lambik heeft bij de handelsreiziger, Theofiel Boemerang, een kist vol Whiskey gekocht voor een zacht prijsje. In een fles zit echter een verkleinde Texas-ranger, die om hulp roept. Het blijkt dat in een kleine stadje Texas-rangers verkleind worden door een criminele bende. De geheimzinnige bandiet die dit stadje terroriseert heet Jim Parasijt. Aangekomen in Texas willen onze vrienden sherrif Cooper, helpen als Texas-rangers. Daarbij komen ze te weten dat een bende onder leiding van Parasijt terreur zaait.



Reacties


15-11-2009 21:56 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Misschien ben ik te verwend door Pixar & Dreamworks, maar de kwaliteit van de CGI animatie is zwaar beneden peil. Haren lijken zo hard dat je er diamant mee kunt slijpen en vervoersmiddelen zoals auto's en vliegtuigen hebben een hoog dinkytoy gehalte, alleen de achtergronden zijn okay.

Het verhaal is aardig maar wordt nogal zoutloos verteld. Hier en daar zijn er leuke film-verwijzigingen (vooral met Jerommeke) naar andere films en af en toe is een van de flauwe grappen wel leuk... maar die zijn helaas op één hand te tellen.

Jammer...



15-11-2009 22:02 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Oh ja, en Jeroen van den Koningsbrugge als Theodore Boemeran, is ook leuk.

7-3-2012 09:09 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik vond de vormgeving wel mooi (maar ik ben dan ook over het algemeen niet zo'n fan van die aalgladde en overgeproduceerde Disney- en Pixar-producties). Verder was het verhaal grappig, spannend en had het precies de goede Suske & Wiske-sfeer.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine