Case 39 (2009)

Regie: Christian Alvart
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Canada
Genre Horror/Thriller
Speelduur: 109 minuten
Met: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane
meer acteurs
6,0
Emily Jenkins is een sociaal werkster voor families met problemen. Ze heeft alle soorten ellende wel gezien, maar haar ontmoeting met de 10-jarige Lilith is toch wel erg bijzonder. Het meisje wordt mishandeld door haar ouders en Emily is bang dat ze haar zullen vermoorden. Emily probeert van alles om het meisje uit huis te plaatsen en neemt haar ondertussen zelf in huis, maar na verloop van tijd ontdekt Emily dat de zaak iets gecompliceerder ligt en Lilith misschien niet zo onschuldig is als ze lijkt.


Reacties


16-3-2010 09:26 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Ik blijf erbij dat horror niet mijn genre is... Voor de liefhebber een uitstekende film. Jodelle Ferland speelt een geweldige rol, hetzelfde geldt ook voor Zellweger.

16-3-2010 10:09 door: hugobraun Persoonlijk bericht
Weer een reden om geen kinderen te nemen als er ook maar een kans is van 1 op 'n miljard dat dit kreng je kind wordt dan laat maar weer...

Goeie thriller/horror, voor de liefhebber van 't genre. Iets wat ik dus vooral niet ben.

5-8-2018 16:11 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik vond 't een goede griezelfilm, die me meer dan eens aan The Omen deed denken. Jodelle Ferland en Renée Zellweger speelden inderdaad geweldig, net als Bradley Cooper in zijn rol als nogal sullige therapeut. Wel jammer van het typische Amerikaanse einde, dat vond ik een echte afknapper.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine