Push (2009)

Regie: Paul McGuigan
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/SF
Speelduur: 111 minuten
Met: Colin Ford, Joel Gretsch, Dakota Fanning
meer acteurs
6,4
Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houden zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.Reacties


23-2-2009 23:00 door: sindala Persoonlijk bericht
Deze film heeft veel weg van Firestarter: ook hier heb je een aantal mensen met geestkrachten die door een schimmige regeringsdienst worden opgejaagd. De effecten zijn mooi en het acteerwerk is degelijk, maar het verhaal is helaas een zootje. De film heeft een paar sterke oneliners en enkele krachtige scenes, maar het verhaalverloop is soms ongeloofwaardig, vaak onlogisch en vrijwel altijd warrig.

5-12-2011 03:13 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Helemaal met Sindala eens en de "premisse" die men achterlaat over een eventueel vervolg laat het midden tussen "laat maar" en "ik ben benieuwd". Gevalletje "poteetoo potaatoo" dus. Al moet ik bekennen dat Paul McGuigan een interessante regisseur blijft, ook met dit allegaartje.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine