Spion van Oranje (2009)

Regie: Tim Oliehoek
Herkomst: Nederland
Genre Comedy/Actie
Speelduur: 90 minuten
Met: Paul de Leeuw, Najib Amhali, Nelly Frijda
meer acteurs
4,3
Als Nederland wordt bedreigd door een gestoorde terrorist lijkt de homoseksuele couturier Francois van Vliet onze enige redding. Francois is tot zijn schrik de identieke tweelingbroer van de terrorist en wordt gerekruteerd als geheim agent. Onhandig als hij is moet Francois de plaats van zijn tweelingbroer innemen en de terroristische plannen stoppen. Het is echter nog maar de vraag of Francois zelf niet meer schade aanricht dan zijn broer.


Reacties


16-2-2009 23:20 door: Almeida Persoonlijk bericht
de film vanmiddag in de bioscoop gezien. in ieder geval 40 minuten, langer kon ik het niet aanzien.(1e keer dat ik een film niet uitgezien heb in de bioscoop)
het acteren is te slecht, vooral najib ahmali. Paul de leeuw ook. Nelly Freida nog het beste.
het verhaal slaat ook nergens op en humor zit er al helemaal niet in. erg slecht.

17-2-2009 00:12 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Ondanks dat ik hem nog niet gezien heb, denk ik dat dit eerder een film is waar je zin in moet hebben of in een melige bui moet zitten. Als je het onderbroek-niveau van Filmpje leuk vind dan zal je deze film ook wel leuk vinden.

Eerste en enige film die niet uitgezien heb in de bioscoop was trouwens Die Hard 3... maar dat kwam omdat ik de boot moest halen... niet omdat ik de film slecht vond..

31-8-2009 22:50 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Ach... eigenlijk... eigenlijk... op de momenten na dat de Leeuw als een olifant door de porseleinkast banjert... is dit stiekum best een aardige nederlandse film.

13-6-2010 14:00 door: nijntje Persoonlijk bericht
Precies wat ik had verwacht van Paul de leeuw, geen hoogstaand acteerwerk of verhaallijn maar wel leuk als je van zijn humor houdt.

1-5-2016 17:43 door: creatieve80 Persoonlijk bericht
jammer dat ik deze dvd heb gekocht dit echt een miskoop 6 jaar geleden
het te overdreef niks aan

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine