Resident Evil: Degeneration (2008)

Alternatieve Titel: Baiohazâdo: Dijenerêshon. Biohazard: Degeneration. Resident Evil 4 - Degeneration. Resident Evil CG.
Regie: Makoto Kamiya
Herkomst: Japan
Genre Animatie/Horror/SF
Speelduur: 97 minuten
Met: Paul Mercier, Alyson Court, Laura Bailey
meer acteurs
6,7
De 4e Resident Evil-film is een animatiefilm die rechtstreeks aansluit bij de verhaallijn van de computerspellen, 7 jaar na de gebeurtenissen uit Resident Evil: Extinction. De film vertelt wat er is gebeurd na de gebeurtenissen in Raccoon City en Leon S. Kennedy's belevenissen in Spanje.

Leon komt Claire Redfield tegen op een luchthaven die hermetisch afgesloten is omdat er een nieuwe uitbraak van het monsterachtige T-virus is voorgevallen. Een terroristische organisatie blijkt hiervoor verantwoordelijk te zijn.


Reacties


11-1-2009 00:21 door: sindala Persoonlijk bericht
Best mooie animaties, maar een warrig verhaal. Maar ja, de verhaallijn is nooit een sterk punt gerweerst in de Resident Evil-reeks. Een pluspuntje is dat die vervelende Umbrella Corporation eindelijk ten onder is gegaan. In de film zit overigens nog een leuke verwijzing naar dat bedrijf: let op als Claire Redfield op de luchthaven naar een wapen tegen de zombies vraagt...

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine