It's a Mad, Mad, Mad, Mad World (1963)

Alternatieve Titel: It's a Mad Mad Mad Mad World
Regie: Stanley Kramer
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Misdaad/Comedy
Speelduur: 188 minuten
Met: Spencer Tracy, Milton Berle, Buddy Hackett
meer acteurs
7,3
Een groep mensen komt er per toeval achter waar de buit van een grote overval verborgen ligt. Wat volgt is een grote race tegen de klok en elkaar, om maar als eerste bij de bergplaats te komen.


Reacties


23-11-2008 18:13 door: sindala Persoonlijk bericht
Ziezo. Met deze film heb ik een stuk of honderd films toegevoegd of van een beschrijving voorzien. Deze komen uit het boek 'beroemde films', waarin de populairste films uit de jaren 30 tot 70 worden behandeld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de meeste daarvan zelf ook (nog) niet gezien heb, maar ze schijnen toch zeer de moeite waard te zijn. Een aantal van deze toegevoegde films staan zelfs in de imdb top-250, waaronder 'Laura', 'The Night of the Hunter', 'Umberto D.' en 'Who's Afraid of Virginia Woolf?'

24-11-2008 14:27 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Geweldig! Misschien is het ook wel leuk dat soort lijstjes op filmgek te gaan zetten. Achter de schermen ben ik ook nog steeds bezig met een algemeen forum, waar Wilco al een hoop voorwerk heeft gedaan. Ook aardig om daar dit soort zaken op te vermelden.

27-9-2010 15:10 door: sindala Persoonlijk bericht
Doldwaze komedie over een dolle rit door Californië op weg naar een koffer vol geld. Met heel veel auto-ongelukken, instortende gebouwen, ontploffingen en meer van dat soort stuntwerk. Zo maken ze ze tegenwoordig niet meer!

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine