Hell Ride (2008)

Regie: Larry Bishop
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/Actie
Speelduur: 84 minuten
Met: Larry Bishop, Michael Madsen, David Carradine
meer acteurs
6,8
Motorrijders Pistolero (Larry Bishop), The Gent (Michael Madsen) en Comanche (Eric Balfour) van de motorbende The Victors gaan op weg om de dood van Pistolero's moeder door een rivaliserende motorbende te wreken. Deze satanische bende heet de Six Six Six's en wordt geleid door The Deuce (David Carradine).


Reacties


17-7-2009 10:33 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Briljante scene waar Michael Madson in een boom zit, op zijn bierflesje blaast en totaal onverwacht zegt: "Look I'm an owl! Een andere erg goede grap vond ik (wijlen) David Carradine in een scene te laten spelen waar het woord 'Business' buitenproportioneel vaak in voorkomt.

Als het al niet uitgebreid genoemd werd op de hoes van de dvd, dan werd tijdens de film wel duidelijk dat Quentin een behoorlijk vinger in deze filmpap had. Met name stijlen uit Death Proof en Kill Bill zijn te herkennen. Uiteraard in combinatie met de onmiskenbare fantastische muziekkeuze.

11-9-2009 16:05 door: daanh Persoonlijk bericht
Eens met bovenstaande, echter af en toe geiriteerd aan het acteerwerk van Pistolero Larry Bishop

23-10-2009 23:27 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Eens met het bovenstaande, echter af en toe geïrriteerd aan de te grote vinger in de pap van Quentin.

1-11-2010 21:37 door: sindala Persoonlijk bericht
Viel me wat tegen. Larry Bishop probeert zo nadrukkelijk QT na te doen dat het soms irritant wordt. En hij had niet zelf de hoofdrol moeten spelen, want daar heeft hij overduidelijk het acteertalent niet voor.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine