Stargate: Continuum (2008)

Regie: Martin Wood
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre SF
Speelduur: 98 minuten
Met: Ben Browder, Amanda Tapping, Beau Bridges
meer acteurs
6,0
Elite commando-eenheid SG-1 moet terug naar Aarde vluchten nadat twee leden van hun team op onverklaarbare wijze voor hun ogen zijn verdwenen. Ze arriveren echter in een wereld waar de Stargate nooit is ontdekt en hun eigen geschiedenis blijkt hier onbekend te zijn. Aan hen de taak om de overheid en het leger ervan te overtuigen dat de tijdslijn is veranderd door de machtige buitenaardse Ba'al-beschaving, die op deze manier de Aarde wil veroveren.


Reacties


12-2-2009 20:39 door: sindala Persoonlijk bericht
Best aardig, maar toch vooral geschikt voor fans van de serie, denk ik. Die heb ik zelf nooit echt gevolgd en daarom waren veel van de personages en volken me vreemd. De eerste Stargate-film was toch wel beter en de derde was een stuk slechter, vooral omdat daar nog meer kennis van de serie bij nodig is.

Het wat beelden betreft meest interessante stukje in deze film vond ik waar de Amerikanen en Russen samenwerkten tegen de buitenaardsen, maar dat duurde helaas maar kort. Het hoofdverhaal van tijdreizen en de paradoxen hierbij werd in bijvoorbeeld de Back to the Future-films veel beter uitgewerkt.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine