5,7
De oorlog tussen de Aliens en de Predators brengt hun naar een klein plaatsje in Colorado. De bewoners moeten hun krachten bundelen als ze ook maar enige kans willen hebben om te overleven.


Reacties


3-2-2009 23:46 door: sindala Persoonlijk bericht
Al met al een flinke tegenvaller. Het basis-idee is best aardig en wordt ook nog redelijk uitgevoerd. Laat Aliens en de Predator op de hedendaagse Aarde hun strijd voeren, waarbij in de weg lopende mensen achteloos worden gedood alsof het lastige insecten zijn. Dit gegeven wordt over het algemeen redelijk goed uitgewerkt, waarbij de wezens de mensen simpel uitschakelen en ook vrouwen en kinderen niet gespaard worden. Ook de glimp van de Predator-planeet is wel aardig. Maar voor de rest wordt werkelijk alles fout gedaan: een groot deel van de film gaat helemaal niet over de buitenaardse wezens, maar over een stel irritante tieners. De Predator is in deze film ten opzichte van 'Alien vs Predator' veel te sterk voor de Aliens, maar ten opzichte van de mensen lijkt hij wel kreupel, blind en oerstom te zijn. Verder is de belichting ver onder de maat, evenals de gevechten, het acteerwerk, de muziek, enzovoorts.

Met een goede regisseur en betere scenarioschrijver had dit een heel aardige film kunnen zijn, maar nu is het een zeer matig geheel waarin maar heel af en toe te zien is hoe het had kunnen zijn.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine