Planet Terror (2007)

Alternatieve Titel: Grindhouse Presents: Robert Rodriguez's Planet Terror, Robert Rodriguez's Planet Terror
Regie: Robert Rodriguez
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/Actie/Horror
Speelduur: 105 minuten
Met: Rose McGowan, Freddy Rodríguez, Josh Brolin
meer acteurs
7,6
Een nieuw experimenteel biowapen, voor het gebruik afgelegen compleet geïsoleerde locaties, verandert de slachtoffers in zombies. Als een deal tussen de ontwikkelaar en een groepje afvallige soldaten misgaat ontsnapt het gas vlak bij een klein dorpje in Texas.
Binnen de locale bevolking bundelt een gevarieerd groepje mensen hun krachten tegen de zombies.

Origineel uitgebracht in een kortere versie als onderdeel van de 'double feature film' Grindhouse. Echter omdat daar de amerikanen in de pauze al naar huis gingen omdat ze dachten dat de film afgelopen was, en Europa geen Grindhouse traditie heeft, zijn ze hier in Europa los van elkaar als twee losse films uitgebracht.


Reacties


21-9-2008 12:42 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Geweldig foute film! Over the top actie, alle politiek incorrecte oneliners, de über coole held en alles wat je ook maar kunt verachte van een B-film en dat allemaal in een film samengebracht.

Okay, eerlijk gezegd kun je dit geen B-film meer noemen, want er wordt gesmeten met effecten en explosies... Iets waar ze normaal geen geld voor hadden...

Ik heb regelmatig dubbel gelegen van het lachen door de foute onelines en de droge antwoorden... Met de actie zit het goed en ach ja.. ergens is er ook nog iets van een plot te vinden... als je goed zoekt.

Chips, Bier, vrienden en Planet Terror staat garant voor een perfecte avond.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine