Superbad (2007)

Regie: Greg Mottola
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy
Speelduur: 118 minuten
Met: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse
meer acteurs
6,9
Twee vrienden proberen koste wat kost de middelbare school niet als maagd te verlaten. Het idee is dat dit alleen zal slagen wanneer er een hoop drank in het spel is.


Reacties


20-9-2008 19:47 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Geweldige film, erg hard om moeten lachen!

16-2-2009 12:11 door: sindala Persoonlijk bericht
Vanaf het moment dat de politie op het toneel verschijnt wordt het inderdaad een leuke film. Jammer dat de eerste 40 minuten zo voorspelbaar saai waren, terwijl dat helemaal niet nodig was geweest: met een korte introductie van de hoofdpersonages en dan de film beginnen met de aankomst van de politiemannen bij de drankhandel had je een geweldige film van anderhalf uur gehad.

3-2-2012 02:55 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Sorry iedereen die Judd Apatow en zijn "followers" een warm hart toedragen, maar echt driewerf NEE!

Dankzij Christopher "McLovin" Mintz-Plasse, Michael (Evan) Cera en een paar erg symphatieke scenes scoort deze film met hangen en wurgen een minuscuul net verdient zesje, maar voor de rest is deze film pijnlijk onleuk en stompzinnig (en daarbij hou ik me nog vreselijk in). Het karakter van Jonah Hill (Sseth) doet vreselijk zijn best om zo onsymphathiek over te komen en slaagt daar zo goed in dat ik sinds kort schietlessen genomen heb...

Daarom des te meer balen dat Michael Cera weer zo goed is dat je nu al kunt voorspellen dat hij in de toekomst richting oscar-materiaal zal gaan als hij de juiste keuzes (comedy slash speelfilm slash drama) maakt, en dat Christopher Mintz-Plasse zichzelf met vertrouwen aan het comedy-front meldt.

Dit is een prent waar je hun talent in kan toejuichen, maar helaas ook niet meer dan dat.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine