Enchanted (2007)

Regie: Kevin Lima
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Fantasy/Comedy/Romantiek
Speelduur: 107 minuten
Met: Amy Adams, Patrick Dempsey, Timothy Spall
meer acteurs
6,6
Als sprookjesprinses Giselle op haar trouwdag met de prins op het witte paard Edward in de handen van de slechte heks valt, komt ze vanuit haar geanimeerde sprookjes wereld in het hedendaagse New York terecht. Recht in de handen van de cynische scheidings-advocaat Robert.


Reacties


20-9-2008 18:36 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Deze film werd gelanceerd met een Tagline van 'Kan een een romance uit de sprookjeswereld overleven in de echte wereld?'.
En daarop kan ik volmondig ja zeggen. Enchanted is een leuke luchtige disney film, waar disney ook af en toe zichzelf op de hak neemt. Okay, het is geen diepgaande kost, maar af en toe wens je dat jij ook samen met de dieren uit het sprookjesbos de vaat kunt doen.

26-3-2010 17:21 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik was in het begin aangenaam verrast dat dit eens niet zo'n typisch Disney-product was, maar ik had helaas te vroeg gejuicht.

Het eerste gedeelte is absoluut geweldig. Jammer dat het verhaal daarna verandert van een originele en grappige comedy in een voorspelbaar en mierzoet liefdesverhaaltje. Het knallende einde is dan wel weer okee, maar dat maakt het plakkerige middendeel helaas niet meer goed.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine