Star Wars: The Clone Wars (2008)

Regie: Dave Filoni
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre SF/Animatie
Speelduur: 98 minuten
Met: Matt Lanter, Ashley Eckstein, Samuel L. Jackson
meer acteurs
5,7
"The Clone Wars" is een vervolg op "Clone Wars" uit 2003 en zal worden gevolgd door een Star Wars-televisieserie. Het verhaal vervolgt de gebeurtenissen uit "Clone Wars" en speelt zich af tijdens de Kloonoorlogen tussen de films "Attack of the Clones" en "Revenge of the Sith".


Reacties


3-11-2008 00:44 door: sindala Persoonlijk bericht
De 3d-computeranimaties waren heel aardig en alle bekende personages doen weer mee (en enkele nieuwe). Toch vond ik deze Clone Wars-film een stuk minder dan de vorige. Dat komt vooral door het hoge kleutergehalte: Anakin krijgt een eigen padawaantje, een klein meisje met de naam Ahsoka Tano, Jabba blijkt een evil neefje te hebben en ook nog een klein baby-huttje. Het viel me nog mee dat de teletubbies niet meededen. De uitgebreide gevechten zijn daarentegen weer prima verzorgd: de twee Clone Wars-films hebben volgens mij de meest uitgebreide veld- en ruimteslagen van de helen Star Wars-saga. Toch vind ik dit op de Holiday Special en Episode I na de slechtste film uit de serie: een mager zesje waard.

10-4-2015 10:36 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Inderdaad, star wars was al 'kindvriendelijk' gemaakt en nu in animatie al helemaal. Totaal geen diepgang te vinden hier.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine