Sex and the City: The Movie (2008)

Regie: Michael Patrick King
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Drama/Romantiek/Comedy
Speelduur: 148 minuten

Acteurs:
5,4
SEX AND THE CITY volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie, advocate Miranda, zakenvrouw Samantha en de brave Charlotte zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.
Reacties


19-11-2008 19:39 door: hugobraun Persoonlijk bericht
In alle opzichten dramatische film. 2 (!?) uur durende reclamespotje voor een hoop merken en van een over-geidealiseerd maar irreeel New Yorks leven. Heeft qua verhaal nooit de potentie om uit te groeien tot meer dan een aflevering van een half uur, maar doet er dan vervolgens wel 4 keer langer over dan een gemiddelde aflevering. Verhaal is dan ook navenant bagger met stoofperen. Vraag me echt af waar deze hype goed voor is/was. Volstrekt onnodige film.

21-11-2008 20:35 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Tsja, ik vond de serie al niks... kan niet wachten tot mijn vrouw vraagt of we samen de film gaan kijken.. -)1-11-2016 09:27 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik had de dvd al een tijdje liggen, maar keek 'm nu pas omdat de serie en film werden vergeleken met de eerder verschenen film Live Nude Girls . Er zijn wel wat overeenkomsten, maar Sex and the City is veel minder grappig en de vrouwen zijn veel materialistischer.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine