Cold and Dark (2005)

Regie: Andrew Goth
Herkomst: Verenigd Koninkrijk
Genre Thriller/Horror/Misdaad
Speelduur: 94 minuten
Met: Matt Lucas, Kevin Howarth, Luke Goss
6,0
Detectives Shade (Howarth) en Dark (Goss) onderzoeken netwerk die zich bezig houd met mensensmokkel. Bij een inval in een gekoelde container opslag overleeft Shade een vuurgevecht met de criminelen. Dark weet zijn collega te redden en is de held van de dag als het hele netwerk gearresteerd kan worden. De slechteriken worden echter goed beschermd en lopen al snel weer de gevangenis uit.
Vanaf dat moment worden de criminelen een voor een op een grove manier afgeslacht. En waar blijft al dat bloed?


Reacties


24-2-2007 10:27 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Aardige Engelse Horror / Thriller. Andrew Goth weet met goed gevoel een creepy sfeer neer te zetten (hoewel, hij het gebruik van de blouwe filter wat mag minderen). Ook de hoofdrolspelers Howarth en Goss picken de sfeer goed op en passen precies in hun rol. Howarth als de stille donkere Shade en Goss eerst als de irritante 'american cop' die later door de omstandigheden interessant wordt.
Het grote euvel van deze film is helaas het plot zelf. Okay, van een horror flick mag je misschien niet meer verwachten, maar voor een thirller wel.
Het kan me gewoon niet boeien, er zitten grote hiaten in en onnodige en onbegrijpelijke scenes.

Hierdoor heb ik eigenlijk net niet kunnen genieten van deze film... In het begin zat ik me te ergeren aan Goss en toen dat een beetje goed begon te komen begon ik me te ergeren aan het plot. Jammer, want ik denk dat dit eigenlijk een best goede film had kunnen zijn.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine