Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Alternatieve Titel: Pirates of the Caribbean 3
Regie: Gore Verbinski
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Comedy/Actie
Speelduur: 169 minuten
Met: Keira Knightley, Orlando Bloom, Johnny Depp
meer acteurs
7,1
Kapitein Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann moeten naar de rand van de kaart zeilen. Terwijl verraad en muiterij op de loer liggen, moeten ze bondgenoten vinden voor een laatste beslissende slag.


Reacties


24-5-2007 00:49 door: Shammy Persoonlijk bericht
gisteren gaan kijken in de cinema. Zalig gewoonweg. Zeker het gevecht tss de 2 schepen

28-5-2007 10:15 door: EZ Persoonlijk bericht
Niet zo sterk als deel 2, maar zeker zo vermakelijk.Alleen jammer dat ze weer een open einde hebben gelaten.

29-5-2007 17:17 door: Boudewijn8 Persoonlijk bericht
Ik denk niet dat het een open einde is. De cirkel is rond: een aantal hoofdpersonen zijn weer waar ze waren aan het begin van deel 1. Iets andere schat, maar je kunt nu ook weer gewoon deel 1 gaan kijken.

15-6-2012 09:05 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Het is jammer dat ze na het fantastische eerste deel, de serie laten verlopen in vage sub-plots, nog grotere vijanden, nog extremere actie en veeel minder verhaal. Als ze het gewoon simpel hadden gehouden, en net als deel een een lekkere avonturenfilm met een makkelijk plotje, veel grappen en actie dan waren deel 2 en 3 geweldig geweest... Nu vallen ze in het donkere gat omdat ze proberen er een groots samenhangend verhaal, met 3 hoofdrolspelers, en actie-scenes gebruiken om het verhaal op te krikken...

jammer... In het kort... leuke actiefilm... die veeel te lang duurt.. en de beste scene's worden door een papagaai vertolkt.

Enne.. over het 'al dan niet' open einde... Johnny Depp heeft alweer aangegeven dat ie nog vaker de rol van Jack Sparrow will spelen...

20-8-2007 13:33 door: Nelus Persoonlijk bericht
Het blijft leuk om naar te kijken, al moet iedere opvolger wel steeds gekker worden om er nog een verhaal in te krijgen. Het was leuk, maar nu moet het ook echt wel stoppen.

16-2-2009 12:00 door: sindala Persoonlijk bericht
Jammer van die fantasy-elementen, die in dit deel nog nadrukkelijker aanwezig zijn dan in de andere delen. Naar mijn mening zouden alle drie de films beter geweest zijn als het gewone piratenfilms waren geweest, zonder die rare bovennatuurlijke onzin.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine