Vampire Hunter D: Bloodlust (2000)

Alternatieve Titel: Banpaia hantâ D
Regie: Yoshiaki Kawajiri
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Hongkong, Japan
Genre Fantasy/Animatie
Speelduur: 100 minuten
Met: Hideyuki Tanaka, Ichîro Nagai, Kôichi Yamadera
meer acteurs
7,0
In de verre toekomst worden de weinige vampieren die er nog over zijn opgejaagd door vampierjagers. Een van die jagers is de geheimzinnige D. een zogenaamde 'dhampir': half vampier, half mens. Zijn hulp wordt ingeroepen als een jonge dochter ontvoerd wordt door de vampier Meier Link.


Reacties


18-3-2007 12:21 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Uh... ik had een wijziging gevraagd op deze film... het lijkt echter of erb iets misgegaan is. nu staan beide Vampire Hunter D films met dezelfde beschrijving in de database.

Dit is echter het uitgiftejaar en de cast van Vampire Hunter D: Bloodlust. De tweede film over de dunpeal vampierjager, half mens half vampier.

Vampire Hunter D: Bloodlust gaat over het verhaal dat D ingehuurd wordt door de familie van een meisje welke ontvoert is door de vampier Meier Link. Ook de gebroeder Marcus zijn al ingehuurd en beide jagen op de Vampier die met zijn buit probeert te vluchten naar een veilige plek.

18-3-2007 12:25 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Deze tweede film over de dunpeal D is een groot verschil met de eerste. De kwaliteit van de animatie is stukken beter en het verhaal is ook een stuk minder rommelig. Ook komt de achtergrond van D en zijn doel een stuk beter naar voren.

BTW de alternatieve titel is Banpaia hantâ D (niet Vampaia).

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine