Stardust (2007)

Regie: Matthew Vaughn
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Avontuur/Fantasy
Speelduur: 127 minuten
Met: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes
meer acteurs
7,7
Een man (Charlie Cox) wordt verliefd op een vrouw (Sienna Miller) en belooft haar om een vallende ster die ze samen zien voor haar op te halen. Dit blijkt echter een omlaag-gevallen ster (Danes) te zijn, die wordt gezocht door de heks Lamia (Pfeiffer) en ene Captain Shakespeare (De Niro), leider van de Air Pirates.


Reacties


11-12-2015 10:05 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Leuke film.. misschien iets te veel aan special effects maar in zijn geheel zeer vermakelijk. Zelfs het (te) grote aantal sterren die meedoet weet deze film niet onderuit te halen.. Gedeeltelijk door de goede casting... Pfeiffer speelt een heerlijke slechte heks... En De Niro doet het fantastisch als piraat met.. eh.. reputatie-problemen...

17-2-2009 02:22 door: sindala Persoonlijk bericht
Heerlijke sprookjesfilm, zoals ze heden nog maar weinig gemaakt worden en die wel wat wegheeft van 'The Princess Bride', een van mijn favoriete fantasyfilms.

25-6-2011 23:53 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Wat een onverwacht positieve verrassing! Ik geef Sindala compleet gelijk, als dit een verhaal uit 17-zoveel zou zijn hadden we het nu als een sprookje gekend. En ik ben blij dat ik deze op de BRT gezien heb, want reclames tussendoor zouden storend geweest zijn. De vaart zit er vanaf het begin in, sympathieke karakters voor wie je de hele film blijft hopen dat het goed met ze afloopt, humor, een topcast die er overduidelijk plezier in heeft en naast de A-lijst namen ook nog een aantal Britse topacteurs en komieken kent (o.a. Ricky Gervais, Jason Flemyng, Dexter Fletcher, David Walliams). Dik 2 uur prachtig vermaak die in een vloek en zucht voorbij waren.

26-6-2011 00:02 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Geinig feitje in de categorie "it's now what you know, it's who you know": Jane Goldman (die samen met regisseur Matthew Vaughn het script schreef; en die twee gaven ons trouwens een paar jaar later in dezelfde rolverdeling een nieuw juweeltje genaamd "Kick-Ass") is al jarenlang getrouwd met Jonathan Ross. Jonathan geldt al jaren als de René Mioch van Engeland met een eigen filmprogramma. Bovendien had Jonathan tot vorig jaar zo'n beetje de best bekeken "Friday Night Late" talkshow van de laatste 10 jaar in het Verenigd Koninkrijk. Hij schroomde zich dan ook niet om in beide programma's (zij het met een knipoog) deze film schaamteloos te pluggen bij het britse publiek.

14-8-2011 00:26 door: Mebert Persoonlijk bericht
Bedankt voor het commentaar Tony. Toch een vette 8

7-4-2016 15:04 door: Bocrie Persoonlijk bericht
Vermakelijke film met ook een komisch moment met Robert de Niro.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine