Picking Up The Pieces (2000)

Regie: Alfonso Arau
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy/Fantasy
Speelduur: 95 minuten
Met: David Schwimmer, Woody Allen, Maria Grazia Cucinotta
meer acteurs
8,0
Tex (Woody Allen), een slager uit New York heeft een probleem. Hij heeft in een vlaag van jaloezie zijn vrouw Candy vermoord. Nadat hij haar in stukken heeft gesneden, gaat hij op weg naar de Mexicaanse grens. Onderweg verliest hij echter een hand. Een oude blinde vrouw vindt de hand en kan spontaan weer zien. Spoedig wordt de plaatselijke kerk overspoeld door duizenden die de hand van de 'Madonna' willen zien. Maar de priester, die verliefd is op de dorpshoer, vertrouwt de zaak niet. Tex en de sheriff willen allebei dat er iets aan 'de hand' gedaan wordt .


Reacties


31-12-2006 12:58 door: Nelus Persoonlijk bericht
Normaal vind ik Woody Allen niet leuk, maar deze film is supervaag en fantastisch flauw!!!
Een aanrader!

8-3-2020 17:22 door: sindala Persoonlijk bericht
Inderdaad een leuke film met geweldige rollen van Woody Allen en Kiefer Sutherland. Let ook op de kleine rolletjes van Sharon Stone als Candy en Fran Drescher als de non. Verder zitten er heel veel bekende acteurs in, waaronder David Schwimmer als de priester, Elliott Gould en Andy Dick als de afgezanten van de kerk, Joseph Gordon-Levitt als het gevlekte hulpje van de priester, Lou Diamond Phillips als de politieman en Cheech Marin als de burgemeester.

Het verhaal is zoals Nelus hierboven al schreef supervaag en gelovigen zullen er misschien aanstoot aan nemen, dat is tenminste de enige reden die ik kan bedenken waarom de film op IMDb zo'n laag punt heeft (een 4,8).

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine