The Descent (2005)

Regie: Neil Marshall
Herkomst: Verenigd Koninkrijk
Genre Avontuur/Thriller/Horror
Speelduur: 99 minuten
Met: Alex Reid, Natalie Mendoza, Shauna Macdonald
meer acteurs
6,1
Na een tragisch ongeluk komen zes vriendinnen weer bij elkaar voor een nieuw avontuur. Ze dalen af in een van de meest onherbergzame grotten. Hun uitdaging loopt uit op een drama als ze vast komen te zitten en achtervolgd worden door de oorspronkelijke bewoners van de grot. Terwijl hun vriendschap onderling op scherp staat, vechten ze voor hun leven, en de angst, voor elkaar en voor de bloeddorstige wezens....
Reacties


8-2-2006 17:26 door: Fred Persoonlijk bericht
Hilarisch natuurlijk. Wel een aantal spannende momentjes, dus een voldoende. Kwisje: zoek de verschillen tussen The Cave en deze film.

27-9-2006 23:04 door: danit Persoonlijk bericht
De film begint met een aardig spannend schrikmoment, dat later in de film nog een paar keer voorkomt, maar dat was voor mij ook het enige spannende aan deze film. Hij deed me denken aan "Wrong turn", alleen vond ik de "Wrong turn" beter, dit was niet mijn type film.


27-12-2007 22:17 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Tsja... het is inderdaad een beetje een standaard film in het genre. De regisseur probeert met een paar aardige twists nog wat van het verhaaltje te maken, maar dat lukt niet echt. Maar ja, wat kun je met een groepje mensen in een grot met daarin wat bloeddorstige wezens...


23-11-2008 18:03 door: sindala Persoonlijk bericht
Alleen het begin was goed (wel gejat van 'De vierde man', maar prima uitgevoerd). Het gekruip in de grotten was saai en voorspelbaar, en de zogenaamd enge wezens waren lachwekkend.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine