Spaceship Agga Ruter (1998)

Alternatieve Titel: Space Ofera Agga Ruter
Regie: Kajishima Masaki
Herkomst: Japan
Genre Animatie/SF/Erotiek
Speelduur: 120 minuten
Met: Jane Lancaster, Vincent Baggs, Lynna Dunham
7,0
Japanse SF anime over Kei en Taiyo en hun ruimteschip, de Spaceship Agga Ruter (SAR). Ze worden gevangen in de tractorbeam van de Rayler, het schip van piratenkapitein Jannis. (Hilarisch: nadat het schip in de 'beam' gevangen zit, wordt er nog een roze strikje omheen gedaan.) Jannis handelt in opdracht van Shiunk, die achter de geheimen van de SAR zit. Op het ontmoetingspunt blijkt Shiunk niet van plan Jannus te betalen en demonstreert Kei de kracht van de SAR. Kei, Taiyo en Jannus kunnen ontsnappen. Dan vertelt de geheimzinnige Kei over Virginia, het centrale circuit van de SAR, dat zich op het cruiseschip Millenia Mule bevindt. De drie monsteren aan op dat schip om naar het onderdeel te kunnen zoeken. Maar ook Shiunk heeft hun spoor weer opgepikt. SAR is een heel erg leuke, mooi getekende en redelijk spannende film.

Dit is een 'hentai'-anime, dus er zitten (soft-)seksscenes in. Wel alleen normale, dus geen tentakels en/of horrorelementen.


Reacties


24-8-2005 22:59 door: sindala Persoonlijk bericht
Heel erg grappige anime. Als je een hentai wil zien kom je er bekaaid af, want de seks is erg onschuldig, maar als je een paar uurtjes wil lachen is 'Spaceship Agga Ruter' aan te raden. Want tussen het serieuze verhaal zitten zoveel leuke grapjes, je blijft gewoon lachen.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine